Marianne Meeter – Gewichtsconsulente

‘We weten allemaal wel waardoor het komt!’, maar is dat wel zo?

Bij afvallen komt vaak veel meer kijken dan een voedingsadvies alleen, want bij
over- of ondergewicht bestaat het probleem vaak niet alleen uit het eten. Verkeerd aangeleerde gedragspatronen zijn vaak lastig te doorbreken. Ook motivatie is een punt waar veel mensen tegen aan lopen.

In mijn praktijk bij A la Mer werk ik met volwassenen en kinderen aan overgewicht
en ondergewicht. We maken samen een plan van aanpak, waarbij de valkuilen in kaart gebracht worden en we kijken hoe deze stap voor stap vervangen kunnen worden door gezondere keuzes. Het persoonlijke contact spreekt mij ontzettend aan en ik merk dat de coachende gesprekken vaak waardevol zijn. Het is mooi om te zien hoe mensen gaan stralen wanneer zij hun doelen bereiken.

Om doelen te behalen gaat het om inzicht, bewustwording en een plan van
aanpak, daar begeleid ik je graag bij! Je kunt daarnaast bij me terecht voor
workshops over gezonde voeding en motivatie.

mariannemeeter.nl
info@mariannemeeter.nl
06 1095 4011