Maarten van de Voorde – Web Expert

Een goede website vertaalt passie en kwaliteit naar een onderhoudend en aantrekkelijk verhaal.

Daarom vind ik het zo belangrijk dat een web expert met je meedenkt. Samen een pril idee omvormen naar een solide concept. Jouw passie vertalen naar inhoud, ontwerp en functie. Sparren met iemand die zich verantwoordelijk voelt voor jouw website, app of interactief project.

Wat ik maak moet mooi zijn én perfect werken. De kunstacademie heeft mij creatief leren denken en twaalf jaar zelfstandige zijn heeft mij praktisch leren oplossen. Ik kick op waarde toevoegen; ik word blij als ik iets beter, sneller, intuïtiever voor je kan maken. Door maatwerk te leveren, streef ik naar het ideale plaatje.

Kort gezegd is het mijn missie de kwaliteit van online communicatie te verbeteren. Kom eens langs om te bespreken hoe we dat voor jou kunnen doen.

mr10.nl
maarten@mr10.nl
06-1855 3964