Eef Huiser-van der Elst – Commpass Coaching

Er zijn veel mensen die nadenken over hun (loop)baan. Soms door ontslag of ziekte, soms omdat ze hun werk niet tot hun 67e willen blijven doen. Maar nieuw werk vinden is in deze tijd niet gemakkelijk.
Ten opzichte van tien jaar geleden is de arbeidsmarkt compleet veranderd. Veel mensen weten dan ook niet hoe ze in deze tijd ander werk kunnen vinden. Daar help ik je graag verder mee. Het geeft mij energie om jou te helpen bij het vinden van werk dat bij je past, waar jij tot je recht kunt komen én waarmee je op een leuke manier je geld kunt verdienen. Met mijn kennis en ervaring help ik anderen graag bij hun zoektocht naar ander werk. Gelukkig heb ik de juiste mensen op mijn pad gehad die me hebben geholpen de goede wegen te vinden. Ben jij hier ook naar op zoek? Neem dan gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

commpasscoaching.nl
info@commpasscoaching.nl
06 4071 8240