Arjan van Dijk – Dynamiek

Veel oplossingen liggen dichterbij dan je vaak denkt. Samen met een coach even stilstaan bij jouw uitdagingen en vragen kan enorm helpen om sprongen vooruit te komen. Of het nu gaat om je werk, gezin of jouw bedrijf.

Sinds 1995 werk ik als coach en trainer. Zowel teams als individuen kunnen bij mij terecht als zij willen werken aan hun effectiviteit en/of welzijn. Ik help om wensen en belemmeringen inzichtelijk te maken en te experimenteren met nieuw gedrag of denkwijze. Ik bied je zicht op jezelf en jouw mogelijkheden.

Speciaal voor klachten voortkomend uit trauma, angst en fobie heb ik een licentie voor het werken met EFT; een unieke methode die snel verlichting geeft. Dus heeft u last van steeds terugkerende angsten en zorgen, ik help u graag.

Ik leer ook anderen over mijn vak in de erkende opleiding tot trainer en coach/ counsellor die ik verzorg in Utrecht.

dynamiek.nl
info@dynamiek.nl
085 732 5755